Friday, October 12, 2012

kelebihan guna Unifi

kali ini gua nak update pasal kelebihan mengunakan Unifi. bukan apa pasal rumah sewa gua yang baru ni guna unifi so gua pun dapat la merasakan kelebihan-kelebihan nya..haha, kalau kat rumah sewa dulu gua pakai Streamyx yang 1MBPS tu je..agak laju la tapi kalau dah 4-5 biji laptop sekali guna yang laju pun jadi lembap..nak skype dengan awek pun jadi sangkut..last-last dapat tengok awek gua jadi wallpaper je tak gerak-gerak..haha



okay gua nak list la kelebihan Unifi ni :
  1. youtube takde buffering.
  2. nak google something pun laju.
  3. skype jarang-jarang je sangkut.
  4. download movie pun laju.
  5. dapat tengok HyppTV
  6. password wifi susah orang nak hack.
  7. dapat freecall kalau telefon rumah ke telefon rumah.
  8. online facebook dan twitter lancar je.
dah cukup kot 8 kelebihan yang gua list tu.kahkah, lagipun gua malas nak type panjang-panjang. 

sekarang ni TM tengah buat promosi, siapa yang register Unifi dapat free sebulan. kire macam dia bagi test la dulu Unifi ni. so cepat-cepat la pakai Unifi.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...