Tuesday, September 13, 2011

sesat

gua sendiri tak tahu gua nak wat entri pasai apa dalam belog gua ni..gua taip ja sesat tadi kat tajuk tu..kot-kot la ada yang search sesat kat google pastu belog gua dapat no 1..kahkahkah, serius gua tak tahu apa gua taip..gua rasa sesat nie kat dalam kelapa hotak gua kot..gua sesat dalam mencari tajuk dan bahan untuk dijadikan entri dalam belog gua..apa-apa hal gua nak pesan kat ampa..kalau ampa sesat ampa bukak ja google map..kahkahkah!

1 kritikan:

Adilla Asri said...

sengal ea? org smgt bce post die tp die mmbebel je lebih..hahaha..kembalikan tshirtkoyak yg dluuuuuu ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...