Wednesday, August 3, 2011

mari test puasa anda

sudah 4 hari puasa dan gua tak da wat apa² entri lagi rasenya..kah kah kah, bukan gua tak nak menaip ka apa tapi gua letih puasa..lu puasa dak?? so pada hari ini gua nak post pasal benda yang boleh menguji puasa lu orang.. kah kah kah..


lu nak tau apa yang gua duk habaq tadi klik kat readmore and see it with your own eyes..kah kah kah!



ais kacang bai...
nasi lemak..perrgggh
akok..kalau kena tengah hari best ni
bandung cincau.. hua hua hua
ayam percik..gulp gulp
nasi kerabu..:DD
air tebu..aduh tak tahan..
nasi kandar pun best jgk..plastik hitam hehe
air coke senang ja nak beli..kih kih kih



dua kali gua meleleh air liur..tapi tak paa..iman gua kuat lagi sekarang nie..kah kah kah!

p/s: gua puasa lagi hari ni pun..

3 kritikan:

mOon jOhari said...

...nasi kerabu dgn ayaQ tebu mmg x buley tahan....nak cari utk bbuka nti.....

tshirt koyak said...

hahaha

RENCAi said...

aiii...plastik hitam 2 ak ska...author ni cm besa jaaa...haha...nieway,nice~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...