Tuesday, August 23, 2011

5 Cara Guna Bantal Dan Kaitan Dengan Watak Diri

kalau dulu gua post pasal 7 cara nak kenal wanita dari cara jalan kan? kali nie gua nak post pasal cara guna bantal dengan perwatakan diri pulak.. 
Memeluk Bantal

Mereka yang suka memeluk bantal biasanya berjiwa seni. Mereka mempunyai penghargaan yg tinggi terhadap lukisan, muzik dan sastera. Perasaan mereka halus dan jiwa mereka romantik. Kadangkala ada yang boleh membaca peristiwa yang akan berlaku melalui mimpi. Mereka juga sangat prihatin terhadap kesusilaan.

Menggunakan Banyak Bantal
Mereka biasanya kurang keyakinan. Dalam kehidupan seharian mereka memerlukan banyak pendamping. Mereka jarang membuat keputusan sendiri, sebaliknya mendapatkan pandangan orang lain.

Tidur Dengan Satu Bantal
Mereka bukan jenis mengada-ngada dan boleh menerima keadaan seadanya. Mereka juga membuat keputusan berdasarkan fikiran dan bukan nafsu semata-mata.

Meletakkan Bantal Di Bawah Kaki
Mereka mempunyai sifat kurang baik. Mereka jarang bergaul dgn org ramai, malah kaku dalam pergaulan. Ini menyebabkkan mrk cenderung bersifat egois. Mereka juga gemar menempuh jalan pintas untuk mencapai cita2. Mereka tidak suka berusaha.

Tidur tanpa Bantal
Mereka memiliki sifat percaya diri yang sangat tinggi. Kadangkala sifat percaya diri ini akhirnya akan membawa kepada sifat ego.


3 kritikan:

Hazwan Arif said...

kalo peluk bantal bnyk2 ape kn jd ek?

Hazwan Arif said...

kalo peluk bantal bnyk2 ape kn jd ek?

kuala lumper said...

Gian kot haha😅 sowy gurau😈

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...