Wednesday, July 6, 2011

pakai tudung Hana Tajima


gua bangun pagi ni gua rasa nak buat entri kat blog gua..jadi gua bukak desktop ni dan gua type..hahahaha,apa yang gua nak cita harini adalah pasal tudung..tudung ni salah satu pakaian atau benda kot yang melambangkan keperibadian seseorang perempuan pada pandangan pertama orang yang melihat insan tersebut..betul dak?maybe la...ramai yang anggap bila free hair nie  perempuan tu sosial la mak bapak tak ajar la xde agama la ape la..tapi gua tak xcakap cam tu nohh..hahaha,ramai ja perempuan yang pakai tudung kat lua sana tapi lebih teruk dari yang free hair..apa² pun tu hal depa la..so jangan duk amik pusing sangat..kih kih kih


okay gua dah menyimpang jauh agaknya tu..niat sebenar gua buat entri kali ni ialah gua nak tunjuk cara² pakai tudung style Hana Tajima..ampa tau dak style mana tudung beliau?gua pun tak berapa nak tau sangat so jangan tanya lebih²..kah kah kah,gua tengok ramai perempuan yang duk pakai tudung style ni sekarang..ampa boleh la tengok cara² nak pakai tudung style ni dalam video kat bawah ni erk..


so apa pandangan ampa pasal tudung ni?gua rasa agak rumit la nak pakai tudung camni walaupun gua ni laki..hahaha,bahaya pun ada..silap hari bulan cucuk pin dalam otak  tak pasal² masuk wad..kah kah kah!pa² hal pun dengan video ni dapat meningkatkan lagi rasa nak pakai tudung dalam diri pembaca² blog gua ni..(untuk perempuan je la)

p/s:gua tak kisah perempuan free hair @bertudung tapi nanti kawen gua nak bini gua pakai tudung:D

2 kritikan:

mOon jOhari said...

...ok je....stylo lagi...hehehe

Twingle said...

Oh yaa, mula mula tengok i rasa macam sangat rumit as what u told on blog. But dah lama2, rasa macam nak pakai tudung ;)Btw, nice video.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...