Thursday, July 7, 2011

jual dara tuk i phone 4

gila²!! zaman sekarang dah gila..hahaha,sanggup jual DARA untuk iphone 4?kah kah kah..kisah ni berlaku kat China bukan Malaysia ea..jangan duk pikiaq bukan²..kat sini takde lagi tapi dalam sikit masa lagi gua  tak tau la..hahaha,

kisah nie bermula bila seorang remaja perempuan telah ditangkap kerana menawarkan keperawanan beliau atau dalam bahasa mudah kita iaitu DARA  untuk ditukarkan dengan sebuah i phone 4 colour putih..




iphone nie kot budak tu duk sangap
budak perempuan tersebut yang hanya dikenali sebagai Wen mengeluarkan satu post dalam laman sosial miliknya yang berbunyi "valuable first night was worth the gifting  of a white iphone 4"..iphone 4 dikatakan bernilai dalam anggaran RMB 4999 kat China..budak ni juga telah memberikan id QQ beliau kepada lelaki yang berminat dan menyakinkan mereka untuk  menghubungi beliau jika betul² serious about the deal..(rasa cam type berita la pulak)kah kah kah!

macam² zaman sekarang ni..yang jual buah pinggang untuk ipad pun ada jugak..kat China jugak..haha,gua malas nak kupas pasal yang ipad ni bukan apa..takut² jadi cam karang berita pulak pulak..hahahaha

nie la muka budak tu..


p/s:ini budak manyak gila maa..kah kah kah!
sumber

3 kritikan:

haney said...

gilon! aishhhh!

mOon jOhari said...

...bunguXs betOi la...!

ymanzz said...
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...