Sunday, April 17, 2011

cristiano ronaldo or lionel messi


nie post  ynag berkaitan dengan "El Classico" pagi tadi..gua tunggu punya tunggu nak tengok game yang menarik la agaknye  tapi diorang tunjuk game yang memboringkan pulak..haha,dah la seri,gol penalti pulak tu dua2...yang xleh blah dua2 scorer tu Pemain Terbaik Fifa..so hari nie gua nak tanya lu semua pembaca2 blog gua ni..sapa yang lagi sempoi men bola?Cristiano Ronaldo or Lionel Messi?

lu semua tengok la video ni pastu oleh aja nak komen2  ye..

1 kritikan:

Adilla Asri said...

Of course la Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro.. Wee hee ;DDD

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...